Macmahon

This content requires Adobe Flash Player
and a browser with JavaScript enabled.
Built on Flash Panorama Player.

Stepping-out of the elevator, your attention is immediately drawn to the illuminated front reception counter. The waiting area  has been supplied with interesting glass panelling  which have been beautifully arranged to reflect some of the light to the reception area.

 

Client waiting area by reception featuring tall glass panels that refract light 

 

All finishes are of exceptional quality, especially in-between the black and white tiling (see VR-show). The reception space is extremely functional, acting as a hub between meeting rooms, staff room and the employee area downstairs.  Further, the carefull selection of  different lighting and glass illuminates the space  in  a variety of colors that enhance the  clean style and  design.

The boardroom has excellent natural  light and views of South Brisbane. In the VR-Show, this room is shown with the blinds down, making it perfect for a slide presentation. A demonstration of utility  are the two  whiteboards which are integrated into the wall. 

 

Spacious boardroom with interesting lighting and projection facilties

 

One level is dedicated almost entirely to funtional workstations with good quality furniture  and a space efficient archiving system . There are also several single enclosed offices and multiple smaller meeting rooms.

 

 

space efficient yet airy open plan workstation areas

website by off-ice applications